A komáromiak otthon is 1/1-gyel zártak

komáromi röpisek

Egy meccset a házigazda komáromiak, egyet a vendég VKP nyert a férfiröplabda Niké Extraliga döntőjének hétvégi meccsein, így két találkozót még biztosan rendeznek a sorozatban.

Pénteken klasszikus feljátszó nélkül álltak ki a címvédő pozsonyiak, míg szombaton már ott volt soraikban Tomáš Hollý is, aki néhány éve a komáromi csapatban is megfordult. Ami persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy ez lett volna az egyetlen tényező, amely befolyásolta volna a mérkőzések eredményét. 

A döntő harmadik meccsén ugyanis egy nagyon magabiztos hazai csapatot láthattunk a pályán, amely az első két szettbet végig vezetve nyerte. A harmadikban ugyan megpihentek Sánta Jánosék, de a negyedikben 15:15 után ismét egyértelmű fölénybe kerültek, és a 3:1-es győzelem után behúzhatták a második strigulát az egyik fél negyedik győzelmég tartó sorozatában. „Ismét megesett velünk, hogy a jó kezdés után következett egy rosszabb szakasz, de a legfontosabb, hogy megnyertük a meccset. Kicsit örülünk, aztán készülünk a következő találkozóra – nyilatkozta František Ogurčák, a komáromiak edzője.

A szombati csata nagy izgalmakat hozott, és mindkétszer a Duna-partiak húzták a rövidebbet. Az általuk dominált első szett legvégén engedték fordítani a pozsonyiakat, majd a második játszma drámája, számtalan szettlabdával sem az ő javukra dőlt el (31:33). Ebből a hátrányból pedig nem tudtak felállni, dacára a simán hozott harmadik játszmának (25:17). A negyedikben ugyanis a VKP nagy különbséggel, magabiztosan győzött, 2:2-re alakítva ezzel a párharc állását. „Sajnálom az első szettet, mert jelentős előnyünk volt, és ki tudja, hogyan alakult volna a meccs, ha azt megnyerjük. De férfiasan el kell ismerni, hogy jól röplabdázott az ellenfél – jegyezte meg Ogurčák.

A sorozat ötödik mérkőzését szerdán rendezik Pozsonyban. (ot, jóba) 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?