A komáromi röpisek 
a kassaiakkal játszanak a negyeddöntőben

komáromi röpisek
Komárom |

A hétvégén véget ért a férfi-röplabdaextraliga rájátszása. A komáromi VK Spartak UJS egyetemi csapatának az alsóház hattagú mezőnyéből sikerült ugyan minden csoportbeli ellenfelét legyőzni – mindenki mindenkivel kétszer játszott, egyszer otthon és egyszer idegenben –, ennek ellenére csak a 7. helyet szerezték meg a Duna-partiak, mert néhány kulcsmérkőzésükön alulmaradtak. 

A rájátszás utolsó hét mérkőzéséből hatot megnyertek – ötöt zsinórban – Robin Pělucha vezetőedző védencei, s csupán a keleti mumusukat, a Svidníket nem tudták legyőzni otthonában az utolsó kettős fordulóban. A svidníkiek egyébként az alsóház éllovasaként, kiegyenlített teljesítményükkel az ötödik helyen fejezték be a rájátszást. A komáromiak a rájátszás utolsó mérkőzésén könnyedén verték meg a Stará Ľubovňa csapatát 3:0-ra (25:12, 25:18, 25:12) idegenben.
A férfi-röplabdaextraliga március 16-án a negyeddöntőkkel folytatódik. A komáromiak előtt rendkívül nehéz feladat áll, mert az elődöntőbe jutásért az egyik bajnokjelölttel, a második helyezett Kassával kell megmérkőzniük két győzelemre menő csatában, mégpedig úgy, hogy a negyeddöntő mérkőzései idegenben kezdődnek. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?