479 perce gólképtelenek a galántaiak

Galánta |

Négy forduló után az élen álltak, most viszont csak tizenkettedikek a galántaiak a nyugat-szlovákiai III. labdarúgóligában. Vasárnap megtörnék a rossz sorozatot.

Remek rajtot vett, a 4. forduló után a tabella élén állt a galántai együttes a harmadosztályban, szeptember 1-jén, az 5. fordulóban azonban a bősiek 4:1 arányban legyőzték a mátyusföldieket, akik azóta rossz passzban vannak. Vendéglátóként csupán a sereghajtó érsekújváriakat fektették két vállra, a ViOn-fakóval pedig döntetleneztek. Vendégként egyáltalán nem szereztek pontot. Utóbbi öt bajnokijukat elbukták, immár 479 perce gólképtelenek… 

„Nyáron edzőt cseréltünk, jó rajtot vettünk, vezettük a tabellát. Más ambícióink voltak, most viszont a 12. helyről várjuk az őszi idény hajráját. A kudarcoknak objektív okai is vannak. Sérülések miatt szétesett a csatársorunk. Szerb légiósunk, Ninkovics lábtörést szenvedett, ugyancsak kidőlt a sorból Pavelka és Jakubjak. Nem tudtuk őket megfelelően pótolni. Középső védőnk, Jakabovič is egy hónapig hiányzott. A legfontosabb posztokon kellett improvizálnunk” – ecsetelte a problémákat lapunknak Takáč Zsolt, a galántaiak klubelnöke. 

A 14. forduló vasárnapi összecsapásán a Beluša csapatát fogadják. „Ellenfelünk jó játékerőt képvisel, ezért nagy csatára van kilátás. Szeretnénk véget vetni kudarcsorozatunknak, illene győzelemmel elköszönni szurkolóinktól. A tréner szerepét most nem firtatom, a jövő héten esedékes nyitrai szezonzáró után majd nyugodt körülmények között kiértékeljük szereplésünket, s döntünk a hogyan továbbról” – fogalmazott a klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?