VOLT nincs, és Balaton Sound sem lesz idén

rrr
Sopron/Zamárdi |

Ahogy arra számítani lehetett, idén is sorra mondják le a nagy fesztiválokat szerte Európában. A nyár végi rendezvények szervezői még bíznak abban, hogy a fesztiválok egy része valamilyen formában megvalósulhat, az azonban biztossá vált, hogy a VOLT és a Balaton Sound időpontját 2022-re tolják – közölték ma a szervezők.

A közönséghez és a fellépőkhöz hasonlóan mi is arra készültünk, hogy idén végre újra találkozhatunk Sopronban és Zamárdiban. A Telekom VOLT Fesztivál a portfóliónk legkorábbi eseménye, hiszen idén júniusra terveztük a kapunyitást. Mára annyira közelivé vált ez az időpont, hogy kénytelenek voltunk a halasztás mellett dönteni. Most, a járvány harmadik hulláma közepén, még azt sem látjuk, hogy egyáltalán mikor lehetne elindítani a kampányt, a jegyértékesítést, így pedig lehetetlen egy nyár eleji nagy fesztivál biztonságos megvalósítása. Az idei line-uppal a megszokottnál jóval korábban készültünk el, azonban még meghirdetni se volt lehetőségünk a 2021-es sztárokat. Közben a háttérben ma már azt is látjuk, hogy a nemzetközi turnék is sorra maradnak el a bizonytalanság miatt”

mondta Lobenwein Norbert, a VOLT alapítója

A Balaton Sound Magyarország legjelentősebb elektronikus zenei fesztiválja, amely komoly turisztikai vonzerővel bír és több tízezer vendéget jelent évente. A szervezők azonban egyelőre azonban nem látták reálisnak, hogy nyár közepére a nemzetközi turisztikai forgalom ilyen mértékben újrainduljon, mindemellett a magyarországi közönség biztonsága és egészsége számukra mindennél fontosabb. „Ezért azt a fájó döntést kellett meghoznunk, hogy legközelebb 2022-ben nyitjuk meg a fesztivál kapuit” – mondta Fülöp Zoltán fesztiváligazgató.

A szervezők azt is elárulták, hogy mindkét esetben igyekeztek egy nyár végi, alternatív időpontot keresni a fesztiváloknak. Mivel azonban mindkét rendezvény nemzetközi léptékű, erre végül mégsem találtak jó megoldást.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?