Szombati vendég: Zorán

<div>Tizenegy dal. Tíz duett és egy tercett. Vagyis tizenegy vendég. Zorán új albuma októberben kerül a boltokba.</div><div>Nem tervezte ezt a lemezt. Egyébként sem az a tervezős típus. Inkább hagyja, hogy a dolgok maguktól kiforrjanak. Az ötlet azután születik meg.&nbsp;</div>

Nagy koncertjeire mindig hív vendéget. Ezt valahogy kezdettől fogva fontosnak tartja.Csak egyszer nem hívtam. Akkor azt akartam, hogy csak mi legyünk, a zenekar és én, senki más. Kivételes alkalom volt. Furcsa is, igen. Ha mindig van vendég, akkor most miért nincs? Lélektani oka volt. A koncertet megelőző turnén annyira erősen és annyira jól összecsiszolódott a zenekar, hogy nagyon bensőségessé vált minden. Hozzáteszem: amúgy is bensőséges csapat ez, de akkor valahogy ráfutottunk erre az útra. Úgy döntöttünk, hogy ezt a koncertet megcsináljuk egyedül. Zenész- és énekes vendégek nélkül. Előfordult természetesen az is, hogy én voltam vendég valakinél.  A popzene mai sztárjait, a legifjabbakat mennyire ismeri? Hogy csak egyetlen nevet mondjak: Justin Bieber?Helyes srác, jól énekel. Profi. Mivel egy tizenévessel élek egy háztartásban, van róla fogalmam. Kezdettől fogva imádják a kiscsajok, de ő már túlnőtt ezen a kategórián, és nem fog eltűnni. Ellentétben sok, a tehetségkutatókon hirtelen feltűnt sztárral, bár közöttük is van jó pár, aki megragadt. A interjút teljes terjedelmében a szombati Új Szóban olvashatják!
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?