Pápai Joci az első tízben? Kisebb csoda kellene hozzá

Kijev |

<div>Előre szólunk: Pápai Joci esélytelen az Eurovíziós Dalfesztivál holnapi döntőjében. A fogadóirodák a 16. hely környékére sorolják őt a 26-os mezőnyben.</div><div>&nbsp;</div>

A kiemelkedően polkorrekt döntés, hogy roma származású versenyzőt küld Magyarország az Eurovízióra, nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Az erősen közepes Origo című dal nem tartozik az esélyesek közé. Alig akad fogadóiroda, amelyik a győzelmi esélyeit száz alatti szorzóval adná. A legalacsonyabb odds Joci győzelmére a Betssonnál van, ők a hetvenszeresét fizetik a tétnek. Ha valaki mégis kockáztatni akar, mindenképpen a Betfairnél fogadjon Jocira. Győzelme esetén ugyanis a tét 440-szeresét zsebelheti be, a Paddypower is jól fizet, náluk a szorzó 251. Persze, csodák még történhetnek, hiszen a második elődöntőben negyedik lett a magyar etnopop, ami kissebbfajta meglepetésnek számított. [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"275208","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] A legesélyesebb minden irodánál az olasz Francesco Gabbani, általában kettes a szorzó a győzelmére.  [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"275209","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] Szorosan a nyomában van a portugál Salvador Sobral, rá az odds három körül van, 4-5ös szorzókkal van a harmadik helyen a bolgár Krisztian Kosztov.  [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"275210","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] [[{"type":"media","view_mode":"media_large","fid":"275211","attributes":{"alt":"","class":"media-image","title":"","typeof":"foaf:Image"}}]] Halkan jegyezzük meg: mindhárom előadó dala unalmasan giccses. A többiek egyébként szinte esélytelenek, nincs több versenyző, akinek a győzelmére 20 alatti lenne az odds. A fogadóirodák általában jól lövik be az Eurovíziós Dalfesztivált. Az oddsokat, amelyek szinte percről percre változnak itt nézhetik meg.A dalfesztivál döntőiben az eddigi legjobb szereplést magyar részről 1994-ben Friderika produkálta. Kinek mondjam el vétkeimet? című dalával a negyedik, Kállay-Saunders András 2014-ban a Runninggal ötödik, Rúzsa Magdi 2007-ben az Unsubstantial Blues című dallal 9. lett. Tavaly Freddie a Pioneerral 19., egy évvel korábban Boggie a Wars for Nothing című szerzeménnyel a 20. lett. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?