Hét díjat kapott Justin Timberlake a Billboard-gálán

<p>Hét kategória elismerését zsebelte be Justin Timberlake a Billboard Music Awards gáláján vasárnap: többek között a legjobb művésznek, a legjobb Rhythm and Blues albumnak és a legjobb férfi előadónak járó díjat vihette haza.</p>

A legjobb női előadónak Katy Perry választották, a legjobb új előadónak pedig Lorde-ot. A legjobb rock albumnak járó elismerést a Las Vegas-i Imagine Dragons nevű banda kapta Night Visions című debütáló lemezéért.     Jennifer Lopez életművéért Icon díjat kapott, míg volt férje, Marc Anthony a Top Latin előadó kategóriában aratott győzelmet.     Az online médiában és a közösségi hálókon való sikeres fellépésekért is osztottak díjakat: a legjobb digitális dalok előadója Katy Perry lett, de Justin Bieber és Miley Cyrus is vehetett át szobrot.     A Las Vegas-i díjátadón hologram formájában, különleges színpadon bemutatták a 2009-ben elhunyt Michael Jackson egy fellépését.  Egy produkciós csapat hónapokon át dolgozott azon, hogy Michael Jackson poszthumusz megjelent Xspace című albumáról a Slave to the Rhythm című dal előadását előkészítésék erre az estére. Egy szövetségi bíró pénteken engedélyezte a felvétel használatát a díjátadón, elutasítva technológiai cégek keresetét, amellyel meg akarták akadályozni a digitális előadás létrejöttét. A holografikus Michael Jackson vasárnap zenekarral és táncosaival együtt volt látható egy különálló színpadon.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?