Elhunyt a Yu-Gi-Oh! mangasorozat alkotója, Takahasi Kazuki

takahasi kazuki

Szerdán reggel holtan találta a japán parti őrség Nago város közelében a híres mangasorozat atyját. Takahasi Kazuki 60 évesen távozott az élők sorából.

A parti őrség búvárfelszereléssel együtt bukkant rá Takahasi holttestére, ezért vizsgálatot indítottak halála körülményeinek feltárására.

Egy Nago környékén sétáló személy értesítette a rendőrséget, hogy a parttól 300 méterre holttestet látott a víz felszínén lebegni.

Takahasi Kazuki 1961. október 4-én született a japán fővárosban. Már gyermekkorában szeretett rajzolni, de a középiskolás évei alatt nem lett még mangaka. 19 évesen az egyik manga története versenyt nyert a Sónen manga magazinon.

1982-ben kezdett el mangákat rajzolni. Első alkotása 1990-ben a Tokio no cuma volt, majd 1991-ben a Tennenshokudanji Buray jött, aztán végül a Yu-Gi-Oh! mangával vált híressé, aminek sikere később animesorozatot is megért.

A mangából videojáték és kártyajáték is készült, amelyet világszerte forgalmaztak. A Yu-Gi-Oh! animesorozatként 2000 és 2006 között futott a televízióban.

(nhk, 9gag)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?