Egy pedofilt akarnak dicsőíteni?

ss

A négy éve hatalmas felzúdulást keltő dokumentumfilm, a Leaving Neverland rendezője, Dan Reed szerint a Michael Jacksonról jelenleg készülő életrajzi film dicsőíteni fog egy olyan embert, aki gyerekeket molesztált.

A Jackson-film producere Graham King, aki korábban a Bohém rapszódia című, vitatott hitelességű Freddie Mercury életrajzi filmet is jegyezte. A munkálatokat a hírek szerint John Branca és John McClain, Jackson hagyatékának társvégrehajtói felügyelik majd, hogy minden az ő elképzeléseik szerint kerüljön bele a törénetbe. A filmet Antoine Fuqua rendezi, a pop királyát pedig Michael Jackson 26 éves unokaöccse, Jaafar Jackson fogja alakítani.

Dan Reed a filmjében hosszasan interjúvolt két férfit – Wade Robsont és James Safechuckot –, akiket gyerekként meghívtak Jacksonhoz a kaliforniai farmjára, és turnéra is elkísérték az énekest. A négyórás dokumentumfilmben Robson elmesélte, hogy hétéves volt, amikor Jackson először megerőszakolta őt, Safechuck szintén Neverlandre költözött, és állítása szerint tízéves korában Jackson bántalmazni kezdte.

„Ha egy pedofil elég gazdag és befolyásos, a társadalom megbocsát neki” – állítja a rendező, aki szerint őt igazolja, hogy a közvéleményt nem különösebben háborítja fel, hogy egy pedofil emberről készülhet életrajzi film.

„Hogyan fogják ábrázolni azt a pillanatot, amikor Jackson, egy 30-as éveiben járó felnőtt férfi kézen fog egy gyereket, és bevezeti abba a hálószobába? Hogyan fogják ábrázolni, ami ezután történik? Azzal, hogy megkerülik azt a kérdést, hogy Jackson előszeretettel feküdt le fiatal fiúkkal, üzenetet közvetítenek a gyermekek szexuális zaklatását túlélők millióinak” – teszi fel a kérdést Dan Reed a film alkotóinak a The Guardian brit laphoz eljuttatott írásában. Szerinte a sajtó, a Jackson-rajongók és a Michael Jackson zenéjén felnövő idősebb korosztály ma már hajlamos szemet hunyni az énekes gyerekekkel való egészségtelen kapcsolata felett. (24.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?