Ed Sheeran és Taylor Swift duettje

ee

Bár hivatalosan még mindig nem jelentették be, az év dalszerzőjének díját átvevő Ed Sheeran a Brit Awards gála után egy interjúban elkotyogta, hogy pénteken közös dalt ad ki Taylor Swifttel. Ők ketten tíz éve barátok, és bár sokan összeboronálták őket, tagadják, hogy ennél több lett volna köztük.

A két sztár többször dolgozott már együtt, legutóbb az amerikai énekesnő Red (Taylor's Version) című lemezén szereplő Run-ban, korábban pedig két duettet is rögzítettek: 2012-ben az Everything Has Changed-et, 2017-ben pedig az End Game-et.

A mostani közös számot illetően hetek óta folynak a találgatások a sajtóban és a rajongói oldalakon. Legtöbben azt feltételezték, hogy Sheeran 2021-es The Joker And The Queen című dalának átdolgozott változatában szerepel majd az énekesnő. Sheeran most cáfolta ezeket az értesüléseket, de nem árulta el a dal címét.

Az említett interjúban az is elhangzott, hogy Ed Sheeran nemrég levitte Taylor Swiftet framlinghami (Suffolk) törzskocsmájába, de a vendégek közül senki sem ismerte fel az egyik legnépszerűbb amerikai dalszerző-előadót.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?