Vivát a VASÁRNAPBAN: Az Orbán Gizi

Énekes, színész, előadó, könyvszerző, de mindenekelőtt anya, anyós – hivatásos is –, feleség és nagymama. Mindegyikbe mindent belead. Őszintén. És tőle telhetően, ahogy ő mondja. Lehetőség, ajándék, hogy élvezi a fiatalok kegyét, s nem fél a kihívásoktól. Egy időben a Vasárnap gazdasszonya is volt, hasznos konyhai, házvezetési tanácsokat, remek recepteket adott az olvasóknak. Oňová Orbán Gizella.
Vasárnap

2018. december 3. 16:04

Hölgyeknél nem illik emlegetni a kort. Ő kivétel. Büszke rá, hogy a hetedik ikszet maga mögé utasítva is tele van lendülettel, energiával, jókedvvel, ötlettel, munkakedvvel. Mintha nála fordítva forogna a kerék, az az érzésem, hogy most éli a virágkorát.

Hogyan telnek a napjai? Milyen a kisugárzása? Hogyan viszonyul a munkához, a felkérésekhez? Miért akarja mindenben kipróbálni magát? Milyen tervei vannak még?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Urbán Klára interjúját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

100 milliós támogatásról késtünk le

Hájos keres a legjobban

Magyarellenes feliratot firkáltak a bukaresti magyar iskola kerítésére

Elfogadták a jövő évi költségvetést Királyhelmecen

Persona non grata lett egy szlovák diplomata Oroszországban

Leopárd ölt meg egy erdőben meditáló buddhista szerzetest Indiában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?