Viszlát, hófehér!

Úgy tűnik, hogy 2019-ben a hófehér skandináv stílusnak éppúgy búcsút inthetünk, mint az azt megelőző évben a vintage-nek. No de aggodalomra semmi ok, hiszen a belsőépítészek egy átalakulási folyamatot figyeltek meg, melyben a hagyományos északi stílus kiegészül színekkel.
Vasárnap

2019. május 28. 09:00

Ha lakásunk megengedi, alkalmazzunk az erősebb, élénkebb színeket. Ha nem is az egész falon, kiválaszthatjuk egy részét, ahol kiéljük a színek iránti rajongásunkat.

Színesedő helyiségek

Az egyszínű élénk falak jobban kiemelik a bútorokat és a dísztárgyakat. Az Elle Decor szerint 2019-ben egyre több helyen láthatunk majd fekete falakat. Kis térben ehhez talán bátornak kell lenni, de a színpaletta hatalmas, így nyugodtan engedjük szabadjára fantáziánkat.

A konyhában is megjelenik ez az irányzat. A cél az, hogy ott is jól érezzük magunkat. Dominánsak lesznek a matt felületek, melegebb, sötétebb tónusú munkafelületek, élénkebb falszínek vagy grafikus mintájú csempék.

Az év újdonságai

  • Gazdag, mély tónusok: 2019 az olyan karakteres tónusok éve lesz, mint a smaragdzöld, az indigókék és a kékeszöld sötét árnyalata. Bátran csempésszük be őket otthonunkba!
  • Merész mintájú csempék a konyhában: Az egyszínű konyhák dizájnján könnyedén csavarhatunk egyet, ha a fali csempéknél elengedjük a fantáziánkat minták és formák tekintetében.
  • Fekete fürdőszoba. A luxusérzést 2019-ben a sötét tónusok képviselik a fürdőszobákban – fekete lehet a csempe, a járólap, a mosdó, a kiegészítők.
  • Drámai falszínek. Mint fentebb már szó volt róla, nem kell az egész szobát egyetlen falszínre korlátozni. Egy karakteres tónussal, például mélylilával vagy zölddel sokat változtathatunk a helyiségen akkor is, ha csak egyetlen falrészen jelenik meg.
  • A fehér kombinálása. A fehér falszínhez, bútorokhoz a trend változásával is sokan ragaszkodnak. A fehér alapokon nyugvó enteriőrök azonban egy csipetnyi színnel nagyon frissé és nagyon maivá varázsolhatók.

Forrás: Elle-decor

A teljes írás a VasárnapHáztartásban jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

A filozófia kiszólt hozzám

Köpni-nyelni nem tudunk a Macskák előzetesétől

Remegéseiről is beszélt Merkel a nyári sajtóértekezletén

Megbírságoltak egy turistát Olaszországban, mert függőágyat feszített ki két fa közé

Visszatért a Föld légkörébe és megsemmisült Kína űrlaboratóriuma

Legfrissebb galériák
Olvasta már?