Vendégségben a VASÁRNAP Zsák-Malina Hedvignél

Malina Hedvig életében tizenkét karácsony telt el úgy, hogy azt kívánta, a következő év már ne rendőrségi és bírósági idézésekről, szakértői vizsgálatokról szóljon. Sok szenvedés és hosszú várakozás után ez idén adatott meg neki.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 17. 12:57

- Somogyi Tibor felvétele

Két héttel az ünnepek előtt Győrben találkoztunk, és most először nem arról beszélgettünk, vajon mi jöhet még, és mit kell még kibírnia. December elején megkapta ugyanis az arról szóló határozatot, hogy a Győri Járási és Nyomozó Ügyészség megszüntette az ellene folyó büntetőeljárást.

A már megvásárolható ünnepi Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, a családja hogyan élte meg a dolgot; időközben megbékélt azzal, hogy a bizonyítékok hiányára és az eltelt időre való tekintettel zárták le az ügyet, és azokat, akik megtámadták, valószínűleg soha nem fogják felelősségre vonni; hogy érzi, el tudja-e ezt engedni valaha; mi mindent tudnak a gyerekei; milyen volt az elnöki fogadás; a tizenkét év alatt volt valami, amit most másként tenne; el tudja képzelni, hogy visszaköltözzenek; munkahelyén ismerik a történetét, tudják, hogy egy nemzetközi ügy főszereplője; mennyiben lesz más ez a karácsony, mint az előzőek…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szerződésbontással fenyegetőznek a kórházak

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

Manchesteri focirangadó a tv-ben

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?