Vendégségben a VASÁRNAP Bárczi Zsófiánál, a nyitrai Közép-európai Tudományok Karának dékánjánál

A tavalyi pozitív mutatók után a hallgatószám-csökkenés krízisének végét reméli Bárczi Zsófia, a nyitrai Közép-európai Tudományok Karának dékánja. Emellett hosszabb távú tervekről, évfordulós összegzésről is szót váltottunk, és az írói tevékenységének legújabb lenyomata sem maradhatott ki.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. március 25. 13:39

Bárczi Zsófia

A hét alapképzésre március végéig, az ugyanennyi magiszteri programra pedig április 30-ig lehet jelentkezni, a február végi nyílt napon pedig zsúfolásig megteltek az előadótermek – tudjuk meg, ha ellátogatunk a Nyitrai Konstantin Filozófus Egyetem Közép-európai Tanulmányok Karának honlapjára.

Mi az oka annak, hogy kevesen jelentkeznek a karra? Mivel bővült a kar portfóliója? Milyen nehézségekkel kell szembenézniük? Milyen összegzések történtek tavaly? Mi mindennel foglalkozik Bárczi Zsófia még? Mi újság a szépírói tevékenysége körül?

Ezekre a kérdésekre is választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Rizsányi Attila interjúját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Eláraszt bennünket a külföldi élelmiszer

Kórházreform bezárásokkal

Komáromba a környező falvakból is érkeznek elsősök

Rendőrök mentettek meg egy nőt – eszméletlenül feküdt lakása balkonján

Komoly károkat okoz a szélvihar Nagyszombat megyében

Elhunyt a Celtic Glasgow legendája

Legfrissebb galériák
Olvasta már?