Vendégségben a VASÁRNAP Antal Ágotánál

A napokban került a könyvesboltokba Antal Ágota Szeretettel, Ági című bloggyűjteményének utánnyomása. Az első kiadás hamar elfogyott, tulajdonképpen két tételt is igazolt ezzel.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. november 19. 14:26

Antal Ágota - Somogyi Tibor felvétele

Az emberek igenis szeretnek olvasni, szeretik a papírkönyveket lapozni, vissza-visszatérni hozzájuk, nem csak az interneten, telefonban, számítógépen böngészni a szövegeket. És megérintik őket az emberi sorsok. Talán mert mindenkinek segít, ha azt olvassa, hallja, látja, hogy igenis ki lehet kecmeregni a nehéz helyzetekből, persze, kapaszkodó is kell hozzá. Elsősorban talán hit. Hit önmagunkban, abban, hogy erősek vagyunk.

Vezetett valaha naplót? Miről szól a blogja? Milyen kapcsolata volt az édesanyjával? Milyen volt az édesapja? Miért menekült házasságba? Miért vállalta a hajnélküliséget? Hogyan fogadták ezt mások? Milyen kapcsolata van a kenyérrel? Miért kezdett el jógával foglalkozni? Apja halálát másként viselte, mint anyjáét? Milyen családi terheket kellett még elviselnie?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Grendel Ágota interjúját.

 

2018. november 19. 12:47

Téma a VASÁRNAPBAN: Egy donor több életet is megmenthet
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

December 20-án döntenek Kočner fogságának szigorításáról

Rövidpályás úszó-vb - Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen

Ismételten megszavazták a Kiska által vétózott törvényeket

Kuciak a legismertebb újságíró

Agyonlőtték a rendőrök a strasbourgi merénylőt

Kiska a pápával találkozott

Legfrissebb galériák
Olvasta már?