Vámbéry Ármin Gimnázium, Dunaszerdahely

Vasárnap

2019. március 28. 09:45

sg

Cím: Námestie sv. Štefana 1190/4, 92936 Dunajská Streda

Igazgató: RNDr. Zirig Ferenc (zife@centrum.sk)

Telefonszám: 031-59129-00, weboldal: www.vagdsz.edupage.org, e-mail: vamberygimi@nextra.sk

 

Alapítás éve: 1951 (1938).

Oktatási nyelv: Magyar.

Osztályok száma az 1. évfolyamban: 3.

Tagozatok: Négyosztályos gimnázium és nyolcosztályos gimnázium.

Felvételi: A 2019/20-as tanévben az iskola három osztályt nyithat az 1. évfolyamban. A jelentkezési íveket kérjük eljuttatni az iskola címére április első felében, a felvételi időpontja 2019. május 13., illetve május 16.

Irányzatok: Nyelvi osztályok (a kötelező angol mellett német és spanyol nyelvből lehet választani), matematika–informatikai osztályok, természettudományi osztályok (biológia–kémia).

Továbbtanulás: 94% (neves, főleg pozsonyi egyetemeken).

Lehetőségek: 25 szakkör, szaktantermek (nyelvi, természettudományi, laboratórium stb.), internetes ellenőrző, 2 tornaterem, konditerem, pingpongterem, ingyenes ECDL-oktatás, iskolai étkezde, színházlátogatás, sítanfolyam, úszótanfolyam, diáknapi kirándulások, „Gi-mit tud?” diákvetélkedő, évente két osztálykirándulás, tanulmányi kirándulások (Anglia, Franciaország, Olaszország, Németország, Ausztria, Lengyelország stb.), sportnapok, autóvezetői tanfolyam stb.

Eredmények: Diákjaink állandó résztvevői a különböző tantárgyolimpiáknak (matematika, kémia, biológia, földrajz), nyelvi versenyeknek, művészeti és sportrendezvényeknek, ahol minden évben kitűnő eredményeket érnek el (lásd az iskola honlapját). Országos 1. helyezést értünk el ergométeres evezésben, és kijutottunk a koppenhágai Európa-bajnokságra. Az érettségi vizsgán diákjaink minden tantárgyból országos átlag fölötti eredményt értek el, matematikából az ország legjobb iskolájának bizonyultunk.

Galéria
sa-1
s-2
ss-3
sss-4
Támogassa az ujszo.com-ot

Nehéz időkben van a legnagyobb szükség gyors, megbízható tájékoztatásra. Jövőnkről, biztonságunkról, egészségünkről csak hiteles információk birtokában dönthetünk. Az ujszo.com ezért dolgozik. A gazdaság megroppanásával ugyanakkor hirdetési bevételeink csökkennek.

Ahhoz, hogy továbbra is fontos információkkal tudjuk segíteni olvasóink döntéseit, nélkülözhetetlen marad a szerkesztőség alapos, összehangolt munkájának fenntartása. Hisszük, hogy most van a legnagyobb szükség ránk.

Ezért kérjük olvasóinkat, ha lehetőségük van rá, támogassák az ujszo.com működését. Számítunk Önökre! Önök is számíthatnak ránk! Ha támogatna bennünket, kattintson az alábbi gombra! Köszönjük.

Támogatom
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Tankötelesség és iskolaérettség

Tankötelesség és iskolaérettség

tűzoltó

Tragikus autóbaleset Párkány mellett

népviselet

Népviselet ihlette ruhaköltemények

ellenőrzés

A Szlovákiából érkezőktől is igazolást kérnek az osztrák határon

247-en börtön helyett otthon ünnepelnek

Több száz fertőzöttet találtak egy amerikai börtönben

Lionel Messi

Messi nem szerződik az Interhez

Legfrissebb galériák
Olvasta már?

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

Új Szó logo 18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.