Utánajártunk a VASÁRNAPBAN: Kegyetlen harc a kecsői földekért

Hogy Szlovákiában virágzik a telekmaffia, az a meggyilkolt Ján Kuciak utolsó riportja alapján már talán mindenki számára világos.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 10. 14:57

- Somogyi Tibor felvétele

Azt is mindenki érti már, hogy vállalkozók, politikusok, hivatalnokok és a bűnüldöző szervek olyan összefonódásáról van szó, amelyben mindenki megtalálja a maga számítását, ezért senkinek sem érdeke, hogy a mutyizásnak véget vessen. De hogy a több tízezres tüntetések, traktoros felvonulások, miniszteri ígérgetések után sem történt az ügyben semmi, az már felfoghatatlan. Pedig minden a régi – a jelek szerint Kecsőn is.

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, mi a helyzet a faluban; hogyan vélekednek a helyiek; mit mond a másik fél; mi minden történt az évek alatt; mit mond a Szlovák Földalap; a Rozsnyói Járási Hivatal telekügyi és erdészeti osztályának vezetője; miért járnak a kecsői gazdák még mindig kihallgatásokra, miért őket idézi be a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség; lesz-e egyáltalán valaha bírósági döntés.

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Nehézség a D1-es építésén

Vizsgálódik a rendőrség a nagykaposi polgármester feljelentései kapcsán

Csütörtök reggeltől egyhetes sztrájkot hirdettek a győri Audiban

Fico kitért a kínos kérdések elől

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Frissítve

VIDEÓ: A Basternák-gyilkosság ügyében razziázik a NAKA, Alena Zs. sofőrjét is őrizetbe vették

Legfrissebb galériák
Olvasta már?