Terméklesen

Expres zabkása 3–5 perc alatt elkészül. Elég, ha vízzel leforrázzuk. Tápláló, energiával látja el a szervezetet. A benne lévő rostanyag egész nap telítetté tesz. Segíti az emésztőrendszer munkáját, és csökkenti a vér koleszterin- s a szervezet méreganyagszintjét.
sysadmin

2003. június 27. 04:00Expres zabkása

3–5 perc alatt elkészül. Elég, ha vízzel leforrázzuk. Tápláló, energiával látja el a szervezetet. A benne lévő rostanyag egész nap telítetté tesz. Segíti az emésztőrendszer munkáját, és csökkenti a vér koleszterin- s a szervezet méreganyagszintjét. Barack, dió, alma és natúr változatban gyártják.

SnackFit

„A harmadik évezred növényé“-nek nevezett ama-

rántot (disznóparéj) és szezámmagot tartalmaz.

Az amaránt serkenti a sejtek regenerációját, és nagymértékben befolyásolja az anyagcserét. Elviselhetőbbé teszi a stresszt, növeli a szervezet ellenálló képességét. Az amarántban található természetes anyagok, mint pl. a proteinek, ásványi anyagok, cukrok, rostanyagok, fontosak a szervezet erősítéséhez. Mivel magas a fehérjetartalma, nagyon fontos azoknak, akik valami miatt nem fogyasztanak húst. Gyermekek esetében serkenti az agysejtek képződését. Mandulával és mogyoróval is kapható.

Kérdésünk

Hogy hívják „az évezred növényét“?

Válaszukat nyílt postai levelezőlapon szerkesztőségünk címére küldjék. Három olvasónk kipróbálhatja az Emco vállalat egészséges és ízletes új termékeit.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Rossi a három pontnak örülne a legjobban

Elhunyt Baló György

Hibázott a Statisztikai Hivatal, mégsem Zádorházán volt a legalacsonyabb részvételi arány

Kiska: A választások megmutatták,hogy az emberek tisztességes országot akarnak

Frissítve

Halálos áldozatai is vannak az utrechti lövöldözésnek

Udvardon és Muzslán is győzött Čaputová

Legfrissebb galériák
Olvasta már?