Téma a VASÁRNAPBAN: Munka és család?

Manapság nagy divat a munka és a család összeegyeztetéséről beszélni, és afelett sopánkodni, hogy ez milyen nehéz, már-már lehetetlen.
Vasárnap

2019. május 13. 15:16

Aztán amint valaki dönt, és az egyiket választja, máris megkérdőjelezzük a döntését. Aki a szakmájának él, vagy a sors úgy hozta, hogy csak az maradt neki, azt sajnálkozva kérdezgetjük, miért nem vállalt gyereket, aki a pedig a gyermeknevelést választja, azon a szakmai kiteljesedést kérjük számon. Pedig a kettő nem zárja ki egymást, csak itt is, ott is engedni kell a maximalizmusból, és mindig csak arra figyelni, amit épp csinálunk.

 

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, mit mond a Szlovák Tudományos Akadémia munkatársa; hogyan lehetünk effektívebbek; milyen a nők helyzete; hogyan néz ki ez tőlünk nyugatabbra; mi motiválja az embereket; mire kellene odafigyelni a munkaadónak; és mire az alkalmazottaknak…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Új frekvenciákat kapott a Pátria rádió

Miből tartsuk el a gyerekünket?

21 millió euró miatt kockáztat 895 milliót a magyar kormány

5 év Érsekújvár volt polgármesterének

Az oroszok az amerikaiakat is legyőzték

A dunaszerdahelyi önkormányzat pályázatot hirdet a szabadidőparkra

Legfrissebb galériák
Olvasta már?