Téma a VASÁRNAPBAN: Mitől lesz a nyaralás valódi pihenés?

Egyesek szerint az lenne ideális, ha legalább három hétig nyaralhatnánk, de ha jól szervezzük meg a szabadságunkat, már tíz nap alatt is kipihenhetjük magunkat.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. június 10. 12:52

A lényeg, hogy ne megfeszített munkatempóból zuhanjunk bele az üdülésbe, szabadság közben egy kicsit se dolgozzunk, és hazaérve is szánjunk egy-két napot a normális tempóba való visszazökkenésre. Hogy ez nem is olyan egyszerű? Higgyék el, leginkább akarat kérdése. És hát nem árt néhány szempontot figyelembe vennünk. Például, hogy magunknak nyaralunk, nem másnak. Hogy ne akarjunk egyszerre mindent látni. Egyaránt fontos az aktív és a passzív kikapcsolódás is.

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária egy pszichológus szakemberrel járja körül a témát, jelesül, hogy min múlik a jó nyaralás; mi a lényege; miért jó otthon nyaralni; milyen a jó turista; de összefoglalja azt is, mi mindenre kell számítani; milyen korlátozásokkal találkozni idén.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Gyerekek ezrei élnek "szivárványos családban"

VIDEÓ: Horror a szlovákiai utakon 32.

D4/R7: pert indít a kivitelező az állam ellen

Vizes vb - Negyeddöntős a női vízilabda-válogatott

Hárman sérültek meg egy balesetben Rozsnyón

Anya és lánya szenvedett balesetet egy luxusautóban, az R2-esen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?