Téma a VASÁRNAPBAN: Mi vár ránk 2019-ben?

Emelkedik a nyugdíj és az oktatási dolgozók bére, de a villanyáram és a gáz ára is. Drágább lesz a kenyér, de talán kaphatunk üdülési csekket. Na és kétszer mehetünk választani.
Vasárnap

2019. január 7. 14:17

Szlovákia lakossága fölöttébb elégedett volt az elmúlt évvel: a Go4insight közvélemény-kutató intézet decemberi felmérése szerint a megkérdezettek négyötödének jobban alakultak a dolgai, mint az év elején remélte. A javulás főleg az anyagiakra, a karrierre és a magánéletre vonatkozott, a politikai helyzet alakulásával szinte mindenki elégedetlen. Akik az elmúlt évet nagyon rossznak ítélték, azok szinte kivétel nélkül súlyos betegséget említettek.

Ebből is az következik, hogy anyagi javaknál és társadalmi viszonyoknál is sokkal fontosabb egészségünk megőrzése és az egészségügyi ellátás hozzáférhetősége. Úgy tűnik, ez egyre bonyolultabb lesz, és egyre többe kerül.

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, mi változik az egészségügyben; mire számíthatnak az egészségügyben dolgozók; hogyan alakul az oktatásügy; miben segít az állam az önkormányzatoknak; mi vár a kisgyerekesekre; mire figyeljenek az Ausztriában dolgozók; ki lesz jogosult az üdülési utalványra; mi várható a politikában…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A sertéstelep előtt tiltakoztak a gazdák

A sárosfai gáz nyomában

Kevesebb mint hét évre ítélték a chicagói rendőrt, aki 16 lövéssel ölt meg egy afroamerikai tinédzsert

A hejcei légi katasztrófa áldozataira emlékeztek

Érsekújvár: A zöld tárca nem támogatja a hulladékfeldolgozó üzem létesítését

Megkezdődött a meggyilkolt gdanski főpolgármester temetése

Legfrissebb galériák
Olvasta már?