Téma a VASÁRNAPBAN: Jólészi nyúlmustrán, csibecsodáláson

Április első hetében ragyogó napsütésben a Rozsnyó melletti Jólészen, Krajlik József portáján jártunk. Úgy gondoltuk, látunk majd bársonyos nyulakat, bolyhos kiscsibéket, mindazt, amit a legtöbb ember már csak a húsvéti képeslapokon csodál, és ami nélkül nemrég még elképzelhetetlen volt egy rendes falusi udvar. De amit találtunk, az maga volt a gömöri édenkert.
Vasárnap

2019. április 15. 18:13

- Somogyi Tibor felvétele

Krajlik József a telefonba csak annyit mondott, hogy hát igen, van neki vagy harminc nyulacskája, pár tyúkocskája, meg pár galamb is akad. Aztán kiderült, hogy nem akármilyen tapsifülesekről meg szárnyasokról van szó: mind fajtatiszta, törzskönyvezett, a gazdájuk kiállításokra jár velük.

A már megvásárolható, két hétre szóló ünnepi Vasárnapban Vrabec Mária arról is megkérdezte riportalanyát, hogy hol nőtt fel; mikor kezdték el érdekelni az állatok; milyen a gazdasága; hány pontos nyulai vannak; milyen vízi szárnyasai vannak; mi minden található még meg az udvarán…

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Orvoshiány van, ám a külföldi nem kell

Sokkoló: hibásan elvégzett vérátömlesztés miatt halt meg egy beteg a kassai kórházban

A lakosság csaknem fele egyáltalán nem spórol

Botrány az Eurovízión

VIDEÓ: Keszthelyi Vivien autóversenyző elvitte egy körre Orbán Viktort

Hoki-vb: kiestek a franciák

Legfrissebb galériák
Olvasta már?