Téma a VASÁRNAPBAN: Gyilkosok közöttünk

A múlt héten kiderült, hogy bár Marián Kočnert Szlovákiában mindenki ismerte, aki jelentett valamit, vagy legalábbis azt hitte magáról, de senki nem volt a barátja.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. október 15. 13:08

Vagy régen az volt, de már hosszú ideje nem találkozott vele, egyszerűen szétváltak az útjaik. Esetleg egészen véletlenül futottak össze, és akkor is csak az időjárásról beszéltek. Valahogy így kezdődik, amikor valaki kezd kínossá válni azok számára, akiknek addig cinkosuk és cimborájuk volt.

Döbbenetes, hogy a gyilkosság kapcsán megvádolt személyek mind magyarok. A szlovák sajtónak becsületére legyen mondva, hogy ezt a tényt nem hangsúlyozta, mert a gyilkos egyszerűen gyilkos, de nekünk észben kell tartanunk. Nem az elsők, akik ilyen hírnévre tettek szert, ezért ideje volna arról is beszélnünk, mi az a kilátástalanság vagy ellenkezőleg, önteltség, ami egyszerű kisvárosi fiúkat a nacionalizmustól a bérgyilkosságig sodor.

 

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária utánajárt annak is, ki az a Szabó Zoltán; ki voltak a megrendelők; mivel számoltak a gyilkosok; minek köszönhető, hogy kézre kerültek; mi köze a megrendelőnek a felsőbb körökhöz; ki az a Marián Kočner; mi köze van Malina Hedvighez…

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Lajčák: nem áll szándékomban migránsokat hozni Szlovákiába

Világszerte akadozik a Facebook

Danko bármilyen döntésre felkészült a leváltásával kapcsolatban

Frissítve

VIDEÓ: 150 rendőr razziázott a Dunaszerdahelyi járásban - szélsőségeseket kerestek

Forgalomkorlátozás lesz a vasúti felüljárón Léván

Felvidéki Magyar Monodráma Fesztivál

Legfrissebb galériák
Olvasta már?