Téma a VASÁRNAPBAN: Az idomártól a drón szülőig

A Vasárnapban egész nyáron a gyerekekkel foglalkoztunk, hiszen a szülőknek is leginkább a vakáció alatt van idejük arra, hogy odafigyeljenek, mit olvas, mennyi időt tölt az interneten, mivel foglalkozik a gyermekük.
Vasárnap

2019. augusztus 12. 14:44

- Shutterstock-felvétel

Számos kérdést körüljártunk, próbáltunk válaszokat keresni arra, mitől mások és miért mégis ugyanolyanok a mai gyerekek, mint a szüleik voltak annak idején. A sorozat befejezéseként a szülőknek szeretnénk tükröt mutatni. Vrabec Mária 12 szülőfajtát sorakoztat fel. Persze, legjobb a középút, amikor a gyerek érzi, hogy figyelünk rá, de nem döntünk folyton helyette. A többség viszont túlszereti vagy nem eléggé, felmagasztalja vagy elnyomja, agyonbabusgatja vagy elhanyagolja, túl szabadjára engedi vagy béklyóba köti gyermekét. Vajon ön melyik kategóriába tartozik?

A már megvásárolható Vasárnapban Vrabec Mária jellemzi mind a 12 szülőfajtát; milyen a szülősítő; az idomár; a jó fej; a szuperszülő, milyen a mártír; az árnyék; a borostyán; az üveghegy; az agresszor; a bátorító; a helikopter; a drón szülő; melyik a legjobb, melyik a legveszélyesebb a gyerek fejlődését tekintve; mit mond L. Sipkovits Erika pszichológus?

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Mennie kell a „majmocskának”

Négy fiatal hunyt el egy frontális ütközés során

SHMÚ: Hétfőn is viharok várhatók csaknem az egész országban

Ki lehet a RegioJet ellenfele Pozsony és Komárom között?

US Open tenisztorna a tévében

VIDEÓ: Belecsapott a villám Danko zászlórúdjába?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?