Tehetségeink a VASÁRNAPBAN: Kurucz Norbert atléta

Atléta akar lenni, híres és sikeres atléta. A sókszelőcei Kurucz Norbert tetoválása, az olimpiai ötkarika is arról árulkodik, hogy nagy álmokat dédelget. Egyelőre azonban útjába állt valami, ami erősebb a vágynál. A jobb felső karjában daganatot fedeztek fel, májusban műtötték.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. július 8. 18:50

Kurucz Norbert - Somogyi Tibor felvétele

Nem nagyon ismerik őket a faluban, hiába kérdezzük; a házszámot is alig látni. Egy kis bolyongás után megtaláljuk a házat, amelynek hátsó részében laknak Kuruczék. A 19 éves Norbi, akit a látogatásunk előtti héten műtöttek az egyik pozsonyi kórház ortopédiai osztályán, már otthon van. Ő jön elénk a kapuba, aznap nem kellett kezelésre mennie.

Hogyan találkozott az atlétikával? Milyen sikereket ért el? Milyen problémákkal kell szembenéznie? Miért kellett szünetet tartania? Hogyan viselte lelkileg a kialakult helyzetet? Mi minden vár még rá?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Urbán Klára írását.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A felvidéki magyar politika és az énvédő torzítás

Az első Hold-misszió 50. évfordulója

II. Erzsébet szakácsot keres - ennyit lehet keresni a Buckingham-palotában

Összekapcsolódott a Nemzetközi Űrállomással az első Holdra szállás 50. évfordulóján feljuttatott űrkabin

Úszódöntőket nézhetünk a tv-ben

GALÉRIA: Így zajlott a pozsonyi Pride

Legfrissebb galériák
Olvasta már?