Tavasz a lakásban

A tavaszi lakásdíszítés egyik alapvető kelléke a virág. Mindegy, hogy cserepes, vágott, igazi, vagy papírból van, esetleg minta a falon, lényeg, hogy színes legyen, és már a látványa is megjavítsa a hangulatunkat. Irány tehát a legközelebbi hobbibolt, szerezzünk be minden szükséges hozzávalót: színes papírokat, szalagokat, ragasztót, ragasztópisztolyt, virágmintás szalvétát, festéket, és kezdődhet a kikapcsolódást nyújtó, felszabadító alkotómunka!
Vasárnap

2019. március 17. 09:00

Ajtódíszek

A legjobb, ha már lakásunk bejáratánál tudatjuk az érkezőkkel, hogy hozzánk már beköszöntött a tavasz, ezért rögzítsünk saját készítésű tavaszi ajtódíszt a kukucskáló elé. Alapja lehet natúr színű (gally)koszorú, amelyet aranyesővel, kankalinnal, jácinttal, tulipánnal vagy színes papírvirágokkal teszünk díszesebbé. Vagy egyszerűen fogunk egy játék öntözőkannát, élénk színű selyemszalaggal az ajtóra akasztjuk, és telerakjuk tulipánnal, nárcisszal.

Ablakba, teraszra

Tegyünk az ablakpárkányra tavaszi színekre festett üvegeket. Lehet köztük boros-, befőttes vagy üdítősüveg; mossuk ki, szárítsuk meg, majd fessük be őket élénk színű festékkel, csavarjuk körbe spárgával, és ragasszunk rájuk apró virágokat. Az üresen maradt csatos vagy befőttesüvegek nyakát tekerjük körbe fémdróttal, amelyből ha kis fület hajtogatunk, az ablak elé vagy a terasz falára akaszthatjuk őket.

Forrás: erierfair, pinterest

A teljes írás a VasárnapHáztartás mellékletben jelent meg!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Oszlopnak ütközött egy szlovákiai turistabusz Budapesten

VIDEÓ: centikkel kerülték el a hegyről lezúduló sziklák az autót

Tragikus baleset a Dunaszerdahelyi járásban: egy férfi meghalt, egy nő súlyosan megsérült

Istentisztelet közben szakadt le egy templom teteje, többen meghaltak

Trump: a Mueller-jelentés egyes megállapításai "marhaságok"

Mentőhelikopter szállította kórházba a motorost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?