Sztárunk a VASÁRNAPBAN Wunderlich József

Örömében elsírta magát Wunderlich József, amikor megtudta, hogy párjával, Bach Katával babát várnak.
Vasárnap

2019. február 4. 14:15

A Háború és béke próbái során még titkolták a hírt, kollégái közül egyvalaki sejtette csupán, hogy a Natasa Rosztovát alakító színésznő anyai örömök elé néz. Ma már boldog szülők, kislányuk, Júlia pedig szépen cseperedik.

Wunderlich Józseffel, A Pál utcai fiúk Bokájával, a Padlás Rádiósával, a Háború és béke Andrej Bolkonszkijával most arról a kilenc hónapról beszélgettünk, amikor a babát várták, de őszintén beszélt azokról az órákról is, amelyeket a szülőszobában töltött, gyermeke világrajövetelekor. Ugyanis apás szülést terveztek, s annak rendje és módja szerint le is zajlott.

Meddig bírták titkolni a kollégák előtt, hogy jön a baba? Mennyire készültek tudatosan? Kata fájdalmait hogyan viselte? Mennyi időt töltött a szülőszobában? A világrajövetel perceiből mennyit látott? Egyetlen pillanatig sem érezte, hogy elég volt, nem bírja tovább? Otthon, egyedül nem volt furcsa az éjszaka?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az Európai Parlament támogatja az óraátállítás eltörlését

Sokat költenek a jelöltek

Bašternákot áthelyezték a máriatölgyesi börtönbe

Hihetetlen indok miatt maradt el a NASA első női űrsétája

Frissítve

Pellegrini egyelőre kizárta az előrehozott választások lehetőségét

Már kapható a legújabb Vasárnap, benne VasárnapEsküvő + 18 oldalon!

Legfrissebb galériák
Olvasta már?