Sztárunk a VASÁRNAPBAN Věra Křesadlová

Énekesnőként kezdett még az érettségi előtt, így került Prága leghíresebb zenés színházába.
Vasárnap

2019. március 18. 17:37

- Zuzana Mináčová felvétele

Ott akadt Milos Forman horgára, majd egy egész filmrendezői nemzedék hálójába. Věra Křesadlová a hatvanas évek cseh új hullámának egyik ikonikus alakja. Nevéhez legendás alkotások és már jó ideje mesteri kivitelezésű Tiffany-lámpák kötődnek. A legnagyobb büszkeséggel mégis három fiáról és három lányunokájáról beszél.

Hatvannyolcban, amikor Milos Forman már Párizsból szemlélte a világot, négyéves iker fiaikkal úgy maradt magára, hogy elképzelése sem volt arról, miképpen alakul a közös életük. Nem érzett valami olyat, hogy kezd kicsúszni a talpa alól a talaj? Meg sem fordult a fejében, hogy vele tartson? Tudta, hogy ikrei lesznek? Kitől tudta meg a hírt Milos Forman, hogy kétszeres apa lett? Mikor jött el az a pont az életében, amikor már meg tudta különböztetni őket? Formannal milyen gyakran találkozott? A színészettel teljesen felhagyott? Milos Formantól sikerült elbúcsúznia?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A hímestől a Fabergé-tojásig

Jelentősen emelkedett a halottak száma Srí Lankán

Ukrán elnökválasztás - Porosenko elismerte vereségét

Czucz Enikő: Kivárásos vereség

Mbappé nem akar a Real Madridba igazolni

Washington megvonja a mentességet az iráni kőolajat importáló országoktól

Legfrissebb galériák
Olvasta már?