Sztárunk a VASÁRNAPBAN Tóth Orsolya

Már nem az a lány. Már nem az, akit Mundruczó Kornél filmjeiben rendre megaláztak, megtiportak, elhagytak, eldobtak.
Vasárnap

2019. március 5. 08:46

Tóth Orsolya - Szkárossy Zsuzsa felvétele

Külföldi rendezői révén is mindig a szakadék szélén járt. Oda küldték, ott gyötörték. Őt hívták, ha tragikus sorsú gyereklányra épült a történet, ha fiús alkatú, bakfisarcú, sérült lelkű nő került a cselekmény középpontjába, ha vergődni, szenvedni, veszni kellett az érzelmek hálójában. Tóth Orsiból az elmúlt két év alatt Tóth Orsolya lett. A törékeny, csupa csont kicsi lány ragyogó nővé érett. Az anyaság belülről is sokat változtatott rajta. Humora van. Finom bája. Pozitív kisugárzása. Mintha a gyermekével együtt a világot is magához ölelné.

Miben alakít most? Messziről jött vissza a darabba? Mit formált rajta az anyaság? Mennyi előadásban játszik? Milyen forgatásokon vett részt? Miről szóltak az elmúlt évek? Miért nem rohant vissza szülés után a színházba? Kik hívják? Van valamilyen konkrét színészi vágya? Anna milyen baba? Mi volt az első szó, amit kimondott?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Fico tagadja, hogy hallotta volna a Gorilla-felvételt

Vége Saláta szezonjának

Önszántukból ritkán tévednek könyvtárba a gyerekek

Frissítve

A jövőben csak beoltott gyermekeket vennének fel az óvodákba

Radičová visszatérhet a politikába

Eltemették Koós Jánost

Legfrissebb galériák
Olvasta már?