Sztárunk a VASÁRNAPBAN Presser Gábor és Oláh Ibolya

Sok mindent mondtak neki róla. Figyelmeztették, hogy vigyázzon vele. Hogy nem fogja bírni, meg fogja bánni, nem lesz hozzá türelme. Vagyis hogy ne kezdjen vele. De hallotta róla azt is, hogy kincs ez a lány, csiszolatlan gyémánt.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. december 10. 15:43

- Szkárossy Zsuzsa felvétele

Aztán a lány egy nap pimaszul nekiszegezte a kérdést: „Picibának nincs kedve egy kicsit dolgozni velem?” Egyenes volt a válasz: „Nincs!” De valahogy mindketten sejtették, ebben a „nincs”-ben ott lapul a „van”. Vagyis hogy előbb-utóbb születik pár dal különböző gondolati töltettel, és mégis valahogy hasonló érzelmekkel. S ez így is történt. Ibolyából, Picibá elhatározásából, Ibojka lett, kettőjük összefogásából pedig egy dalszövegkönyvbe csomagolt, huszonnyolc dalos lemez.

Mikor kezdték el a közös munkát? Hogyan emlékszik Presser Gábor Ibolyára? Mi az, ami megragadta ebben a lányban? Mi inspirálta a dalok megírásában? Mennyire mélyrehatóan ismeri Oláh Ibolyát? Ibolykából hogyan lett végül is Ibojka?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

2018. december 10. 15:36

Advent a VASÁRNAPBAN: Az Élő Jézus születésére várva
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A külföldi élelmiszer továbbra is kiszorítja az üzletekből a hazait

Érsekújvár: a hóban fekve találták meg az eltűnt nőt

Több harmadosztályú út javítását tervezik Nyitra megyében

Megújult a kaszárnya déli szárnyának teteje is

Modellektől lopott, manipulált képekkel csábította Alena Zs. Glváčot

Fucsovics továbbra sincs a DK-csapatban

Legfrissebb galériák
Olvasta már?