Sztárunk a VASÁRNAPBAN Mohai Tamás

Nyalka huszártiszt ugyan még nem volt, fejbe kólintott reformkori katonát viszont most játszik Mohai Tamás, egy csepűrágókból álló kompánia tagjaként, Sándor Pál új filmjében, a Vándorszínészekben. Bujdosni kényszerülő hadfiként áll be a társulatba, s amikor már azt hiszi, hogy megmenekült, újabb és újabb veszélyek leselkednek rá.
ÚJ SZÓ ONLINE

2018. november 19. 15:22

Mohai Tamás - Talabér Tamás felvétele

Korosztályának jeles képviselői között talán nincs is pályatársa, akire jobban illene a vándorszínész kifejezés, mint őrá. Persze különválasztva a két szót, hiszen amennyire színész, annyira vándor is. De nemcsak a Vándorszínészekben, hanem a Csak színház és más semmiben is jó szerepet kapott.

Milyen volt Indiában és Brazíliában? A Gangeszban is megmártózott? Mi lepte meg Indiában a leginkább? Megfogalmazható, mit tanult meg Indiában? Hova készül még? Honnan ez a vándorvér? Érte valahol kemény élmény? Gyűjtögetős típus, ragaszkodik bizonyos tárgyakhoz? Hogyan viszonyul a szerepeihez?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

2018. november 19. 14:26

Vendégségben a VASÁRNAP Antal Ágotánál
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

December 20-án döntenek Kočner fogságának szigorításáról

Rövidpályás úszó-vb - Hosszú Katinka aranyérmes 100 méter vegyesen

Ismételten megszavazták a Kiska által vétózott törvényeket

Kuciak a legismertebb újságíró

Agyonlőtték a rendőrök a strasbourgi merénylőt

Kiska a pápával találkozott

Legfrissebb galériák
Olvasta már?