Sztárunk a VASÁRNAPBAN Gubik Petra

Még tervben sem volt, legfeljebb az édesanyja fejében vagy a csillagok alatt valahol, amikor 1983 nyarán, a Királydombon először hasítottak az égig a Szörényi Levente és Bródy János által írt István, a király dalai.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. augusztus 19. 18:13

Gordon Eszter felvétele

Gubik Petra sok évvel később bakelitlemezről hallgatta a mára klasszikussá vált rockopera zenéjét, aztán még szorosabb kapcsolatba került vele. Ő lett Koppány tiszta lelkű lánya, Réka. Harminchat éves a darab. Ő még mindig csak huszonkilenc.

Hol találkozott először az István, a király dalaival? Milyen másodszor játszani a szerepet? Milyennek látja a karaktert? Hogyan formálja meg? Hol lépett fel a darabbal? Mi a véleménye róla? Hogyan ünnepi augusztus 20-át? A Szörényi fivérekkel, Leventével és Szabolccsal és Bródy Jánossal milyen a kapcsolata? Milyen szerepei vannak még?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik az adóalap adómentes része

Az AB elnöke felszólította a képviselőket, hogy válasszák meg a jelölteket

Jövőre 370 euróra emelkedik a gyermekgondozási segély

Már a szlovákiai pékek is megemelnék az áraikat

Ákos koncert és DAC mérkőzés a Csallóközi vásárban

Több pénz kell az Általános Egészségbiztosítónak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?