Sztárunk a VASÁRNAPBAN Fekete Zoltán

Ő volt a szerelmi trió atlétatestű tagja Frenák Pál legintimebb koreográfiájában, az InTimE-ban. Kerekes Viktória és Nelson Reguera mellett a harmadik táncos: Fekete Zoltán. Izzott alattuk a vörös kanapé. Magyar táncszínpadon ilyen triumvirátus sem előttük, sem utánuk nem jelent meg. De olyan táncos sem, mint ő. Az a típus, akiben így forr össze az értelem és az érzelem, a gyengédség és a férfias erő, a külső és belső elegancia.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. február 11. 14:31

Jan Proporowitz felvétele

Több darabban is táncolt a Frenák Társulatban, de az InTimE pályafutásának egyik fényes állomása. Aztán egy nap úgy döntött: máshol és más műfajban teszi próbára magát. Nagyot lépett. Önmaga számára is meglepően nagyot.

Milyen impulzusok érték Berlinben? Miért nem költöztek vissza Budapestre? Mi lesz élete első nagy koreográfiája? Milyen a színház, ahol fellép? Milyen emberek vannak körülötte? Mi jelenti számára a legnagyobb kihívást? Milyen a családja?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Miből él az elnökjelölt?

Hamšík Lavezzivel is konzultált átigazolása előtt

Tiltakoznak a kiállított melltartók és bugyik ellen

21 Savage szabadlábon

Pedagógiai napok a digitalizáció jegyében

Pellegrini: A rendőrség senki fölé nem terjeszti ki a védőszárnyait

Legfrissebb galériák
Olvasta már?