Sztárunk a VASÁRNAPBAN Antonie Formanová

Három nővért, Irinát, Olgát és Mását játszhatnának, ha mindegyikük a színészi pályát választotta volna. De nem ez történt.
Vasárnap

2018. november 26. 17:48

- Zuzana Mináčová felvétele

Milos Forman három lányunokája közül csupán az egyik, Antonie került reflektorfénybe. David Ondříček kétrészes bányászfilmjében, a Dukla 61-ben nagy erejű alakításával hívta fel magára a figyelmet, s már itt az új filmje, a Ballada egy pilótáról, amelyben anyai nagymamájának fiatalkori énjét kellett megformálnia. Antonie Formanová vállán súlyos a teher.

 

Miért nem a színész szakot választotta a főiskolán? Szép lassan elfelejti a bábokat? Hány évesen döbbent rá, hogy mekkora súlya van a Forman névnek? A gimnáziumi évei alatt nem voltak nehézségei épp emiatt? A tanárai könnyen megemésztették, hogy kinek az unokáját feleltetik? Bakfisként is szerény, szemérmes lány volt? A nagymamájával, aki Ivan Passer legendás filmje, az Intim megvilágításban főszerepét játszotta, milyen a kapcsolata? Milos Formanról a lelke mélyén milyen képet őriz? A szülei hogyan reagáltak az első szereplésére? Élvezi, hogy ekkorát fordult az élete? Ki az a cseh rendező, akivel szívesen dolgozna?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Ismételten megszavazták a Kiska által vétózott törvényeket

Német és angol másodosztályú meccsek a tévében

Kuciak a legismertebb újságíró

Agyonlőtték a rendőrök a strasbourgi merénylőt

Nem enyhítik a drogtörvényt

Büntetőeljárást kezdeményezett az ügyész a drogbanda ügyében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?