Sztárunk a VASÁRNAPBAN Anna Paquin

Még nő sem volt, amikor már Oscar-díjas színésznőként ünnepelte a világ. Tizenegy évesen, bájos, de már öntudatos gyereklányként vette át az Amerikai Filmakadémia díját.
ÚJ SZÓ ONLINE

2019. január 14. 15:47

Anna Paquin

Jane Campion rendezésében, a Zongoraleckében Holly Hunter, Harvey Keitel és Sam Neill mellett játszott lenyűgöző természetességgel. Anna Paquin ezzel (az első!) filmjével meg is szerezte a belépőjét Hollywood legnagyobb stúdióiba.
Ma, huszonöt évvel később olyan filmek állnak már a neve mögött, mint az X-Men három része, a Majdnem híres, a Fedezd fel Forrestert!, A rettegés háza vagy Az utolsó éjjel. Partnereinek a névsora is impozáns: Sean Connery, Joaquin Phoenix, Ed Harris, Edward Norton, Philip Seymour Hoffman, Brian Cox. Karlovy Vary tavalyi fesztiválján a Búcsúpohár című drámában alakított nagyot színész férje, Stephen Moyer első rendezésében.

Hogyan jutott a Zongoralecke kulcsfontosságú szerepéhez? Később, már a forgatás során az sem feszélyezte, hogy nagy színészekkel játszik? Hogyan fogadták a szülei a sikert? Semmi törés, semmiféle váratlan fordulat nem borított illúziókat az akkori életében? Hol ismerte meg a férjét? Ötéves ikreit kire bízza, ha távol van tőlük? Mostanában milyen szerepre vágyik?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

 

2019. január 14. 14:59

Botrányhősök a VASÁRNAPBAN: Rudolf, akivel csak a baj volt
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Adótúlfizetés visszaigénylése

Az értelmiségi szupersztárok felemelkedése

Felújították a galántai kórház pszichiátriai osztályát

Szlovákia továbbra is ellenőrzi a lengyel húsbehozatalt

Újabb állami támogatás 
a napkollektorokra

Az aktivisták betiltanák a prémtenyésztést

Legfrissebb galériák
Olvasta már?