Sztárunk a VASÁRNAPBAN A Jordán klán

Családi és színháztörténeti eseménnyé varázsolták a színikritikusok idei díjátadóját.
Vasárnap

2018. december 3. 16:30

- Szkárossy Zsuzsa felvétele

Apa, anya és lányuk ugyanabban a sorban álltak: a nyertesek között. Jordán Tamás mint társulatalapító igazgató különdíjat kapott a szombathelyi Weöres Sándor Színház első tízéves korszakáért. Lázár Kati négy és fél évtizede tartó, magas színvonalú színészi munkájáért lett életműdíjas. Lányuk, Jordán Adél, a Katona József Színház Ascher Tamás Háromszéken című előadásában nyújtott fergeteges alakításával nyerte el a legjobb női mellékszereplő díját. Kivételes est volt ez mindhármuk életében, mégsem töltöttek együtt sok időt. Hárman három irányba indultak el rövid összeborulásuk után.

Hogyan élték meg ezt együtt? Hogyan alakult a család élete? Van még bennük nosztalgia Kaposvár iránt? Vagy az élet rendje, hogy egy idő után szétválik egy ilyen legendás csapat? Miért ment Szombathelyre színházat alapítani Jordán Tamás? Honnan ez a sok erő, ambíció, optimizmus? Adél nevelésében ki volt a vezéregyéniség a családban?

Mindenre választ kap, ha elolvassa Szabó G. László interjúját a Vasárnap már megvásárolható számában!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kettős termékminőség: akár 2 millió euró is lehet a büntetés

Kihelyezett kiállítások Taksonyon és Tallóson

50 ezer eurót szavazhatunk meg az emlékművek felújítására

Pellegrini a beruházásokról is tárgyalni fog a japán miniszterelnökkel

A rendőrség érdekházasságokat leplezett le a nyitrai régióban

Hatalmas kárt okoztak a kürti gazdáknak

Legfrissebb galériák
Olvasta már?