Szól a rádió a VASÁRNAPBAN Rácz Vincével

Rendszerint kérdez, szóra bír, moderál, beszélgetést vezet, most pedig, hogy a túloldalon találja magát, kissé feszeng, mert alapvetően zárkózott embernek tartja magát.
Vasárnap

2019. június 17. 15:23

Rácz Vince - Somogyi Tibor felvétele

Rácz Vince megszokta, hogy a közszolgálatiság jegyében a véleményét a rádióba belépve a kabát mellett a fogason illik hagyni. „Remélem, hogy ez az esetek többségében sikerül. Ezzel együtt esetenként a kérdésben óhatatlanul benne foglaltatik valamilyen állítás, vélemény, meggyőződés, már csak azért is, mert politikust kérdezni, társadalmi kontrollt gyakorolni a hatalom felett, meggyőződésből, igazságkeresésből lehet igazán. Közvetett módon így lehetőség nyílik az önkifejezésre, a személyes gondolkodás hitelére apellálni, de alapvetően nem ez a dolgom.”

 

Milyen témákkal foglalkozik? Hogyan készül fel a műsorára? Hogyan néz ki a munkafolyamat? Miként veszi rá interjúalanyait a korai szereplésre? Honnan indult? Miként viszonyul a kamerához? Kik támogatják őt?

Ezekre a kérdésekre is mind választ kapnak, ha a már megvásárolható Vasárnapban elolvassák Rizsányi Attila interjúját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Több ezres leépítés a kassai U.S. Steelben

A filozófia kiszólt hozzám

Köpni-nyelni nem tudunk a Macskák előzetesétől

Remegéseiről is beszélt Merkel a nyári sajtóértekezletén

Földrengés volt Athén környékén

Čaputová: Segítsünk a családoknak, és kerüljük a megosztottságot

Legfrissebb galériák
Olvasta már?