Sziasztok!

No mit szóltok hozzá, hogy ilyen szép, ünnepi számot tarthattok a kezetekben? Augusztus 20-a Szent István napja, biztosan ti is hallottatok a nagy királyunkról.
Vasárnap

2019. augusztus 24. 09:15

A hét rajza Nagy Dániel, 3. a, Udvard

Előtte tisztelgünk most ezzel a lappal. Remélem, találtok benne érdekes olvasnivalót; én már alig várom, hogy átlapozhassam. Ráadásul DVD is van benne, a szüleim azt mondták, este megnézik a filmet. Lehet, hogy Kópéval mi is csatlakozunk hozzájuk, és családi mozizást tartunk.

Sokszor van nálunk ilyen, amikor otthon megnézünk egy egész estés filmet, olyat, amely mindnyájunkat érdekel. Közben pattogatott kukoricát eszünk, házi limonádét iszunk, és a végén megbeszéljük, hogy kinek mi tetszett a filmben, és mi nem. Ti is szoktatok ilyen családi estéket tartani?

Én nagyon szeretem, többször volt olyan, hogy augusztus 20-án megnéztük az István, a király című rockoperát. Megvan nekünk DVD-n, nagy kedvencem. Az összes dalt kívülről fújom. Ti ismeritek? És szeretitek?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az abortusz ellen tüntettek

FOCUS: Čaputová lett a legmegbízhatóbb politikus

Újra nézők nélkül maradhat a Slovan

Már a NAKA is nyomoz a mentőtender ügyében

Kočner meg akarta akadályozni a Rusko elleni nyomozást

Hétfőn kezdődik a csillagászati ősz

Legfrissebb galériák
Olvasta már?