Sziasztok!

Hogy vagytok? Jártatok valamerre kirándulni? Megírjátok nekem, ha igen? Ha nem, azt is elmesélitek, mit csináltok a nyáron?
Vasárnap

2019. augusztus 17. 09:00

A hét rajza: Bíróczi Dóri, 11 éves, Tardoskedd

Én rengeteg időt töltök a játszótéren. Sok barátom van, akikkel ott találkozom, meg néhány osztálytársam is. Mindig jókat játszunk, labdázunk, bújócskázunk. Néha azonban össze is tudunk szólalkozni. A napokban is ez történt, elmesélem nektek, hogy mi volt. Éppen kidobót játszottunk, amikor az egyik lány eltalálta a másikat. Jól láttuk mind, hogy hozzáért a labda, de az illető azt mondta, hogy kitért előle. Nem akart lemenni a pályáról, kiabált és sírt, hogy még játszani akar. Erre aztán egy másik lány, az, amelyik eltalálta őt, nagyon mérges lett, és azt mondta, hogy ő többet nem fog játszani velünk, ha nem teszünk igazságot. Nem szeretem ezeket a helyzeteket, viszont dönteni kellett. Közösen végül arra jutottunk, hogy választunk egy bírót, akinek az ítéletét a továbbiakban elfogadjuk, és új meccsbe kezdtünk.

Ti voltatok már hasonló helyzetben? Hogyan oldottátok meg?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

MKP-összefogás Matovičcsal?

Jövőre biztosan drágul az áramszolgáltatás

Frissítve

Kočner Bödörnek: Fico a mi főnökünk

Olajpiac: enyhült a feszültség, mégis többe kerül majd a benzin

LISTA: Ennyit kell országonként dolgozni az új iPhone 11 Pro-ért

Frissítve

November 25-én választanak újra elnököt a Legfelsőbb Bíróság élére

Legfrissebb galériák
Olvasta már?