Sziasztok!

No hogy telik a vakáció? Nekem nagyon jól: mire ezeket a sorokat olvassátok, már a Huncutka kalandtábort is megjártam. Erről a következő számban olvashattok beszámolót, remélem, hogy várjátok.
Vasárnap

2019. július 13. 09:00

A hét rajza: Balogh Borbála, 6 éves, Nádszegi Mesekert Óvoda

Ezen kívül rengeteg mindent csinálok, de arra nagyon odafigyelek, hogy a legnagyobb kánikulában ne legyek kinn. Igaz, a szüleim sem engedik meg, de nem is kell figyelmeztetniük, hiszen tudom, milyen káros lehet a napon való tartózkodás. Még az iskolaidő alatt az egyik osztálytársam napszúrást kapott, azt hiszem, nem is meséltem nektek. Szegény annyira rosszul volt, hányt és szenvedett, hogy még az osztálykirándulásra sem tudott eljönni. Bizony, ezek a dolgok veszélyesek lehetnek, így ti is nagyon figyeljetek oda! Bent is sok-sok jó programra van lehetőség, mi is írtunk már erről a Vasárnapban, de ha szeretnétek, majd én is mindig elmesélem, éppen mivel múlatom az időt.

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

GALÉRIA: Döntetlenezett a DAC a nagymihályiak ellen

Törékeny lelkű tinik az összeomlás szélén

Illegális bevándorlókat fogtak Párkányban

Videón, ahogy két kamion frontálisan ütközik Kecskemétnél

Négyezer embert kellett kitelepíteni Gran Canarián az erdőtűz miatt

Meggyilkoltak egy 38 éves nőt Rimaszombatban, a feltételezett elkövető is meghalt

Legfrissebb galériák
Olvasta már?