Sziasztok!

Juhú, itt a vakáció!!! Végre elérkezett! Nincs más hátra, mint élvezni a nyarat! Megkaptuk a bizonyítványt, a kilencedikesek elballagtak, jöhet a nyári szünet.
Vasárnap

2019. július 6. 09:15

A hét rajza: Üveges Vivien, 9 éves, Rozsnyórudna

Milyen terveitek vannak? Mi mindent fogtok csinálni? Vagy nem terveztek semmit, csak hagyjátok, hogy maguktól történjenek a dolgok? És jut eszembe, majdnem meg sem kérdeztem, milyen lett a bizonyítványotok. Olyan, amilyet szerettetek volna? Nekem ismét tiszta egyes, nagyon büszke vagyok rá. Ugyanakkor meg kell jegyeznem: sokat tanultam azért, hogy ilyen bizonyítványt kapjak. Néha nagyon fáradt voltam, amikor egy-egy dolgozatra, felelésre készültem, de a kitartó munkának meglett az eredménye. Olyan bizonyítványt tarthatok a kezemben, amilyenre vágytam. Remélem, a következő tanév is legalább ilyen eredményes lesz. Ezt kívánom nektek is, de addig is: vidám vakációt!

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Szlovákiában a 7. legalacsonyabb a minimálbér az EU-ban

Tegnap a mában

Tizedik vb-érmét nyerte a komáromi kajakos

Újabb két bíró telefonját foglalta le a NAKA

VIDEÓ: Rémálom Budapesten villamost vezetni

Pártot alapítanának az elégedetlen gazdák, szeptembertől gyűjtik az aláírásokat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?