Sziasztok!

Hát elérkezett az utolsó hét. Pár nap múlva megkapjuk a bizonyítványt, és a kilencedikesek is elballagnak. Várjátok már a nyári szünetet, ugye?
Vasárnap

2019. június 30. 09:00

A hét rajza: Šonkoľ Dominika, 7 éves

Én nagyon; igaz, az iskolában is jó. A múlt hét elején úszótanfolyamon voltunk, pénteken pedig osztálykiránduláson. Képzeljétek, Budapesten jártunk! Egynapos kirándulás volt, de én egy hetet is szívesen ott töltöttem volna. Annyi szép épületet, érdekességet láttam, remélem, jövőre is oda megyünk kirándulni. Voltunk a Tropicariumban, majd a Hősök tere, az állatkert és a Városliget következett. Annyi élménnyel gazdagodtam, hogy nem is tudom mindet leírni. Láttam igazi cápát, a Hősök terén pedig nagyon aprónak éreztem magam. Készítettem pár fényképet is, arra gondoltam, hogy majd albumba rendezem őket. Esete volt már, mire hazaérkeztünk, de szerencsére másnap nem kellett korán kelni, így ki tudtam pihenni magam. Ti jártatok már Budapesten? Ha igen, hogy tetszett?

Legyetek jók!

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Továbbra sincs megegyezés az MKP és a Híd között

Frissítve

Hetekig is eltarthat a Tátrában rekedt barlangászok mentése

VIDEÓ: Puskás-díj - Zsóri Dániel gólja is a jelöltek között

Tizenhat fiatalkorú volt a Párkányban elfogott illegális bevándorlók között

Anya csak egy van, de bízhatunk benne?

Rolls-Royce Dawn: a várt pirkadat

Legfrissebb galériák
Olvasta már?