Sziasztok!

Ahogy ígértem, beszámolok nektek arról, milyen is volt az erdei iskolában. Nagyon jól éreztem magam, igaz, nem is számítottam másra. Hiszen jó volt a társaság, a tanítóink pedig nagyon kreatívak, sokféle programot találtak ki, amelyekkel szórakoztattak minket.
Vasárnap

2019. június 22. 09:00

A hét rajza Horváth Erik, 13 éves

Leginkább a tollaslabdaverseny tetszett. Talán azért, mert képzeljétek, én nyertem! Nagyon büszke voltam, igaz, a végére jól elfáradtam. Szeretem ezt a játékot, Kópéval sokszor tollaslabdázunk, és a gyakorlásnak bizony ez lett az eredménye. A díjam egy tábla csokoládé volt, meg egy szett tollaslabda. Ennek azért örültem nagyon, mert a labda a játék közben valahogy mindig elveszik. Hol egy fán akad fenn, hol pedig egy ereszcsatornában landol. Most már van utánpótlás bőven. Jön a vakáció, ti is gyakorolhattok. Már csak néhány hét van addig. Ugye várjátok?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Összefogásra buzdító akciók

A DAC célja újra Európa

Nem üzemeltet tovább sürgősségi egészségügyi állomásokat Szlovákiában a Falck

Jövőre kezdődhet az idegenrendészet dunaszerdahelyi fiókjának felújítása

WHO: Magas cukortartalmúak és a babák számára nem megfelelőek a bébiételek

Nagy meleg, száznál több futó

Legfrissebb galériák
Olvasta már?