Sziasztok!

Hihetetlen: itt a június! Ez már a nyár, még akkor is, ha nem érezzük. Ez az egy hónap, és itt lesz a vakáció! Várjátok, igaz?
Vasárnap

2019. június 9. 09:00

A hét rajza: Adu Horváth Emil, 10 éves

A júniust is nagyon szeretem, hiszen ilyenkor megyünk úszótanfolyamra, osztálykirándulásra, erdei iskolába, igyekszem majd mindről beszámolni. Hétfőn indulunk az erdei iskolába, és egészen szombatig ott leszünk. A tanítóink azt mondták, nagyon sokféle programmal készülnek, nemcsak tanulni, hanem játszani, versenyezni is fogunk. Nagyon várom, el is kezdtem már a csomagolást. Igaz, anyukám segít majd, mindig átnézni, hogy mit készítettem össze. Ti is magatok pakoltok? Vagy valaki elvégzi helyettetek?

Tényleg, utaztok valahova ezekben a hetekben? Erdei iskola, osztálykirándulás, milyen programokon vesztek részt? Megírjátok nekem az élményeiteket? Nagyon szívesen olvasom ám!

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Emelkedik a szegénységi küszöb

Elfogadta a parlament a Lex Harabint

Iskolaügyi témák terítéken Gútán

Karácsony Gergely nyerte az ellenzéki előválasztást

Buffon visszatérhet a Juventusba

Miért viszket a fejbőr?

Legfrissebb galériák
Olvasta már?