Sziasztok!

Ahogy ígértem nektek, elmesélem, hogy miért fontos védeni a környezetet. Biztosan ti is tudjátok, de erről sokat kell beszéli, hogy ne feledkezzünk meg róla soha.
Vasárnap

2019. május 23. 11:18

A hét rajza: Kacsinecz Anna, 5 éves, Rajka

Szeretitek az állatokat? Én nagyon, de ezt már többször mondtam nektek. Ha nem vigyázunk a környezetünkre, az tönkreteheti sok állat lakhelyét. Például a tengerbe, folyókba dobált sok-sok hulladék miatt egyre több faj kerül veszélybe, mert a példányaik belegabalyodnak a szemétbe, s nem tudnak belőle kiszabadulni, így elpusztulnak. Vagy ha sokat autózunk, ha sok gáz kerül a levegőbe, akkor felmelegszik a föld. Emiatt nagy területek száradhatnak ki. Megváltozik a környezet, és az állatok nem tudnak alkalmazkodni hozzá. Nekünk is nagyon nehéz. Gondoljatok csak bele, milyen kellemetlen, mikor nyáron több napig kánikula van. Ez csak néhány példa, sok van még.

A környezetszennyezésnek nagyon rossz következményei vannak. Jó hír, hogy mi is tudunk tenni ellene, együtt! Ugye ti is óvni fogjátok a földet?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A nők jóval felelősebben bánnak a pénzzel, mint a férfiak

Két kamasz fiú brutálisan megkínzott és meggyilkolt egy 14 éves lányt

Megrongálták Jakoby Gyula kassai festőművész szobrát

Robert Fico meghátrálhat a csütörtöki szavazás kapcsán

Máltai vagy luxemburgi ellenfél várhat a Fradira

Hármas könyvbemutató kiflivel

Legfrissebb galériák
Olvasta már?