Sziasztok!

Hogy vagytok? Mi minden történt veletek a napokban? Milyen volt a május eleje, amikor két szerdán is otthon maradtunk? Ti is örültetek neki, igaz? Én nagyon!
Vasárnap

2019. május 18. 09:15

A hét rajza: Horváth Liza, 1 o., Százd

Hasznosan töltöttem ezeket a napokat, mert kitaláltam, hogy megkérem az osztályfőnökömet, hogy gyűjtsük szelektíven a hulladékot az osztályban. Otthon már évek óta szétválogatjuk a szemetet, de az iskolában sajnos nem minden osztály tesz így, a miénk sem. Mikor mondtam a tanító néninek, hogy jó lenne a környezetvédelemért, nagyon megörült, és azt mondta, sajnálja, hogy neki eddig ez nem jutott eszébe. Így hát összefogtunk az osztálytársakkal, és készítettünk kukát a papírnak, a lebomló szemétnek és a műanyagnak. Elemet meg üveget amúgy sem hozunk az osztályba, így azoknak nem lett külön tárolójuk. Ti is különválogatjátok a hulladékot? Tudjátok, hogy ez miért fontos? A jövő héten elmesélem!

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Az EB büntetné Szlovákiát egy régi kartell miatt

Algériára új aranykor köszönthet

Čaputová: Nem megfelelő a fegyelmi bíróságok állapota

Frissítve

Elkezdődött Kočner és Rusko bírósági pere

Hyballa + Jedlička + Kalmár = 3 pont

Drága gyógyszerekért fizetünk fölöslegesen

Legfrissebb galériák
Olvasta már?