Sziasztok!

Most látom, hogy a múlt héten nem figyelmeztettelek benneteket anyák napjára. Remélem, ennek ellenére nem feledkeztetek el róla, és köszöntöttétek anyukátokat, nagymamáitokat. Kópéval mi is így tettünk.
Vasárnap

2019. május 11. 09:15

A hét rajza: Rozsár Máté, 9 éves, Komárom

Az egyik osztálytársam mesélte, hogy náluk igazán megható volt az anyák napja. Képzeljétek, a dédmamája éppen vasárnap, anyák napján volt kilencvenéves. Ebből az alkalomból úgy lepték meg őt, hogy az összes gyermeke, unokája és dédunokája egyszerre meglátogatta, vittek neki tortát, virágot. Alig fértek el a házában. Nagyon szép és megható lehetett, az osztálytársam elmondta, hogy a dédmama csak sírt és sírt, olyan boldog volt. Felidézte a régi időket, mesélt nekik. Szívesen hallgattam volna én is a történeteit, de hát nem tartozom a családjához. Remélem, egyszer nálunk is lesz egy ilyen nagy összejövetel. Ti is részt vennétek hasonlón?

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Kiska pártot alapítva fogná össze az ellenzéket

Indul a Tablók Viadala 2019! Szavazz!

Ez az öt csapat lehet a DAC ellenfele az EL-ben

Čaputová kedden fogadja Dankót és Pellegrinit

Női asztronautát küldene fel a Holdra a NASA

Már az óvodásoknak is magas lehet a vérnyomása a túlsúlytól

Legfrissebb galériák
Olvasta már?