Sziasztok!

Meglepetés! Ugye nem számítottatok arra, hogy ilyen sok oldalon jelenünk meg? Bár van ennek rossz oldala is, hiszen jövő héten nem találkozunk. Azért ilyen vastag ez a szám, hogy két hétre való olvasnivaló legyen benne.
Vasárnap

2019. április 20. 09:00

A hét rajza: Szabó Viktor, 6 éves, Szepsi

Jut eszembe: várjátok a húsvétot? Pár nap, és bizony itt lesz, én már a napokban elkezdem a hímes tojások festését. Remélem, tetszenek majd a locsolóknak, persze melléjük valami finomságot is készítek, így a receptkönyveket is bújni fogom az ünnepek előtt. Ti mivel várjátok a húsvéti látogatókat? No és ti, fiúk, jártok locsolkodni? Kópé bizony megy, engem is minden éven megöntöz, hogy ne hervadjak el. Cserébe a legszebb hímes tojást adom neki, hiszen kinek is adhatnám, ha nem az én drága bátyámnak? Válogattam locsolóverseket is, hogyha szeretnétek újat tanulni, akkor lapozzatok egyet. De más meglepetés is vár ám rátok! Boldog húsvétot!

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Három alkotmánybíró-jelöltet választott meg a parlament

Kanada nyerte a tengerentúli derbit, az oroszok a svédeket is legyőzték

Akár két métert is nőhet a világ tengereinek szintje 2100-ra

Konečný az NBÚ új igazgatója

SHMÚ: Emelkedik a Duna felső és középső szakaszának vízszintje

Súlyos baleset történt Kelet-Szlovákiában

Legfrissebb galériák
Olvasta már?