Sziasztok!

Ahogy ígértem, most elmesélem nektek, hogy milyen is volt április elseje, a bolondok napja. Mivel idén hétfőre esett, igazán jól kezdődött a hét. Még mindig a hatása alatt vagyok, hiszen csak tegnap történt.
Vasárnap

2019. április 9. 09:15

A hét rajza: Vörös Eszter, 6 éves, Százd

Idén bizony engem is bolonddá tettek. Pedig mindig résen szoktam lenni, de most én is felültem. Elmesélem nektek, hogy mi történt. Kíváncsiak vagytok rá, igaz?

Az egyik osztálytársam azzal rohant be az osztályba, hogy az iskola folyosóján két kutya kergeti egymást, senki sem tudja, hogyan kerültek ide. Természetesen az egész osztály az ajtóhoz futott. Ekkor láttuk, hogy bizony egy jól sikerült lóvátételről van szó. A folyosón egy kutya sem volt – gondolhattuk is volna, hiszen nem hallottunk ugatást. Az osztálytársam a hasát fogva nevetett. Azt hiszem, jövőre jobban odafigyelünk majd.

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

Danko: Méltányolom az EU-t, de reformokra lenne szüksége

Újságírók célkeresztben

Tojásérem (is) jár a célba futóknak a diósförgepatonyi Barátság futóversenyen

Elhunyt Csető János

Tovább bonyolódik az SaS eltűnt politikusának ügye, már a családjának is nyoma veszett

Kétszer annyi balesetért felelős az alkohol húsvétkor, mint az év többi részében

Legfrissebb galériák
Olvasta már?