Sziasztok!

Izgultok? Javítotok? Vagy már semmiből sem kell? Nekem tegnap sikerült javítanom természetrajzból, így most már biztos, hogy tiszta egyes lesz a bizonyítványom. Bizony megérte a múlt héten annyit tanulni. Nagyon örülök, hogy ismét ilyen szép jegyeket kapok. Még akkor is, ha most, félévkor nem kapunk igazi bizonyítványt.
Vasárnap

2019. január 27. 09:15

A hét rajza: Vlkolenský Olívia, 7 éves, Bátorfalu

A félévi szünetre van valamilyen tervetek? Mit fogtok csinálni? Én láttam egy nagyon jópofa dolgot, fűbábu a neve. Harisnya szárába földet kell tölteni, előtte az aljába fűmagot szórni, majd a tetejét megcsomózni. Ezután lehet rá arcot rajzolni, de a lényeg az, hogy mindig locsolni kell a feje búbját. Aztán mire jön a tavasz, a március, szép fűhaja lesz a bábnak. Ugye, milyen jó ötlet? Ha unatkozni fogok a félévi szünet alatt, akkor bizony elkészítem ezt a bábut. De az is lehet, hogy a nagyszüleimet látogatom meg. Jó jegyeket!

Legyetek jók!

Huncutka

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk
Frissítve

Általános sztrájkra készülnek az elégedetlen gazdák

Frissítve

Matečná rendkívüli biztonsági intézkedéseket vezet be a lengyel hús miatt

Frissítve

VIDEÓ: A feldühödött gazdák trágyát dobáltak az Agrárkifizető Ügynökség épülete elé

A győzelem küszöbén állva

Veterán versenyző, új motivációval

GALÉRIA: Ezek voltak a legjobb transzparensek a tegnapi tüntetéseken

Legfrissebb galériák
Olvasta már?